Træpilleanlæg

Træpilleanlæg

Effektive træpilleanlæg fra førende europæiske producenter ETA og ATMOS.

Et yderst effektivt og driftssikkert træpillefyr fra ATMOS

Komfortable og effektiv varmeløsning fra ATMOS

Med et ATMOS DP træpillefyr får du en komfortabel måde at opvarme énfamiliehuse, flerfamiliehuse eller lignende bygninger med træpiller. Træpillekedlen er konstrueret således, at pillebrænderen kan monteres enten på højre eller venstre side af varmeanlægget.

Kedlen består af et stort brændkammer, hvor den nederste del er udstyret med en ristmekanisme, der letter fjernelsen af aske. I den øvre del af kedlen er røgafgang og røgsuger placeret, ligesom de 3 røgkanaler med turbulator. Turbulatorene sikrer en let og komplet rengøring af røgkanelerne. Brændkammeret er belagt med keramik, der sikrer en ideel forbrænding med høje virkningsgrader. Antændelse af brændslen i pillefyret sker automatisk ved hjælp af to elektriske eltændere, som arbejder på skift for at garantere en høj driftsikkerhed og lang levetid.

Rensning af pillefyrets brændkammer og fjernelse af aske skal kun gøres ca. hver 14. dag, afhængig af kvaliteten af træpillerne.

Som ekstraudstyr er det muligt at udstyre kedlen med et system til automatisk bortledning af aske fra kedlen over i en større seperat askebeholder. Det er med til at øge fyringskomforten, når askebeholderen ikke skal tømmes så ofte.

Kontakt vores konsulenter for råd og vejledning