Decentrale ventilationsanlæg - TriaAir BRHR

Kommerciel ventilation med varmegenvinding til boliger, mindre erhvervsbygninger, kontorer og institutionerEt sundere og bedre indklima med professionel ventilation

Når du installerer et effektivt decentralt ventilationsanlæg med varmegenvinding, giver det et sundere og bedre indeklima. En løsning med et BRHR decentralt ventilationsanlæg sikrer en lang række indeklimafordele. Du får blandt andet øget produktivitet, større komfort og bedre trivsel.

Fordele ved brugen af TriaAir Decentrale ventilationsanlæg

I TriaAir serien finder du bæredygtige, energieffektive og økonomiske ventilationsanlæg til montering på væg, gulv, loft og i skabe.  Ventilationsløsningerne er derfor ideelle til boliger, institutioner og mindre erhvervsbygninger.

De er brugervenlige og nemme at installere med vores Plug & Play system og indregulering sker direkte fra digitalt betjeningspanel, uden brug af computer.

Varmeoverførslen mellem den friske luft og afgangs-luften fra boligen, opnås ved hjælp af en modstrømsveksler i plast.

Anlæggenes omfattende styremuligheder og tilbehør giver mulighed for at skræddersy anlæggene, så de passer perfekt til din slutbrugers unikke behov.

De decentrale anlæg kan fås med både manuel styring, styring med digitalt display eller via en App.


En sund og levedygtig investering

Alle TriaAir ventilationsanlæg er udviklet af BG Termic Plus i tæt samarbejde med BSKs ingeniører, der har mange års erfaring i design af centrale og decentrale ventilationsanlæg.

Ventilationsløsningerne produceres på BSKs topmoderne produktionsanlæg i Tyrkiet. Anlæggenes komponenter kommer fra blandt andet tyske, hollandske og schweiziske producenter.

Alle vores ventilationsanlæg er certificeret i henhold til lovgivningen og lever op til byggeriets 2020 krav.Decentrale ventilationsanlæg


Anlægget leveres med:

 • Modstrømsveksler (PE)
 • Fugtstyring
 • Boost til emhætte
 • Filteralarm
 • Automatisk afisning af varmeveksler
 • Automatisk bypass med Belimomotor
 • Ventilator (EC)
 • Monteringsbeslag
 • Styring med enten digitalt display, manuelt display eller som app.
Tilvalg:

 • Forvarmeflade (elektrisk)
 • Varmeflade (elektrisk eller vand)
 • Digital fugtstyring


Temperaturområde:

-25oC til +60oC


Vi fører forskellige modeller


Ventilationsanlæg til ophængning på væg eller installation i et skab, anlæg specifikt til ophængning under loft, samt anlæg til ophængning under loftet, på gulvet eller på væggen i private boliger, mindre erhvervsbygninger, kontorer og institutioner. Se dimensionerne på vores anlæg herunder:Slim model til loftophængTeknisk dokumentation
En god investering med høj varmegenvinding og flere styringmuligheder

Økonomisk set er det også en god investering, da de decentrale ventilationsanlæg er højeffektive varmegenvindingsanlæg med lave driftsomkostninger, der relativt hurtigt tjener sig selv ind. Vi tilbyder et bredt udvalg af ventilationsanlæg til væg-, gulv-, loft- og skabsmontering.

BRHR anlæggene kan fås med manuel styring, styring med digitalt display eller App.

Anlæggene er energieffektive, overholder 2020 kravene og er med høj varmegenvinding og fugtstyring.​​​​​​​BOOK BG Termic Plus' ventilationsvogn

Ring 65 994 995

så aftaler vi tid og sted


Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk