Decentrale ventilationsanlæg - TriaAir BRHR

Kommerciel ventilation med varmegenvinding til mindre erhvervsbygninger, kontorer og institutionerEt sundere og bedre indklima med professionel ventilation

Når du installerer et effektivt decentralt ventilationsanlæg med varmegenvinding, giver det et sundere og bedre indeklima. En løsning med et BRHR decentralt ventilationsanlæg sikrer en lang række indeklimafordele. Du får bl.a. øget produktivitet, større komfort og bedre trivsel.

TriaAir ventilationsanlæg er støjsvage brugervenlige løsninger

Ventilationsanlæggene er brugervenlige og nemme at installere og vedligeholde. De arbejder støjsvagt pga. ventilatorerne med egen motor og effektiv støjisolering inde i anlæggene.


Varmeoverførslen mellem den friske luft og afgangsluften opnås vha. en modstrømsveksler i plast. Den giver en høj ydelse og varmeledning samt en effektiv varmeoverførsel mellem varm og kold luft.


Anlæggenes omfattende styremuligheder og tilbehør giver mulighed for at skræddersy anlæggene, så de passer perfekt til brugernes unikke behov.


Decentrale ventilationsanlæg
En god investering med høj varmegenvinding og flere styringmuligheder

Økonomisk set er det også en god investering, da de decentrale ventilationsanlæg er højeffektive varmegenvindingsanlæg med lave driftsomkostninger, der relativ hurtigt tjener sig selv ind. Vi tilbyder et bredt udvalg af ventilationsanlæg til væg-, gulv-, loft- og skabsmontering.

BRHR anlæggene kan fås med manuel styring, styring med digitalt display eller App.

Anlæggene er energieffektive, overholder 2020 kravene og er med høj varmegenvinding og fugtstyring.


BOOK BG Termic Plus' ventilationsvogn

Ring 65 994 995

så aftaler vi tid og sted


Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk