TriaAir Jupiter centrale ventilationsanlæg

Ventilationsaggregater til erhvervsbygninger, kontorer, boliger og institutionerEt sundere og bedre indeklima med professionel ventilation

Når du installerer et effektivt TriaAir Jupiter centralt ventilationsanlæg giver det et sundere og bedre indeklima.

Ventilationsanlæggene er fleksible modulopbyggede ventilationsløsninger med høj energieffektivitet og fuldautomatiske egenskaber, og så kan de designes både med og uden afkøling.


Højteknologiske energieffektive og brugervenlige løsninger

TriaAir Jupiter er et højteknologisk ventilationsanlæg med høj energieffektivitet,
lang levetid, minimerede driftsomkostninger, nem produktion og med fuldautomatiske
egenskaber.

Systemet udmærker sig i kraft af kabinettets design og panelkonstruktion, ventilationsanlæggets udvælgelsesprogram og det høje niveau på de tekniske værdier. TriaAir Jupiter ventilationsanlæg er produceret i overensstemmelse med de gældende europæiske standarder og iht. DS/EN 1886

Anlæggenes omfattende styremuligheder og tilbehør giver mulighed for at skræddersy anlæggene, så de passer perfekt til brugernes unikke behov.

Atmos brændefyr / brændekedel - mest solgte kedel


Optimalt indeklima, effektiv energiudnyttelse og et br​​​​​​​ugervenligt display

TriaAir Jupiter ventilationsanlæggene er udstyret med et højteknologisk automatisk kontrolsystem, der sikrer optimal regulering af indeklimaet og en effektiv energiudnyttelse.


Det enkle og brugervenlige TriaAir display giver mulighed for at individuel tilpasning af tid og specifikationer. Displayet har samme brugerflade for små, mellemstore og store anlæg, og ventilationsanlægget kan tilkobles et CTS-system.


Ventilationsløsningerne udmærker sig specielt i kraft af kabinettets design og panelkonstruktion, ventilationsanlæggets udvælgelsesprogram og det høje niveau på de tekniske værdier.


Ventilationsanlæggene er produceret i overensstemmelse med de gældende europæiske standarder og iht. DS/EN 1886.​​​​​​​


Kvalitetscertifik​​​​​​​ater

Eurovent Certifikat

TriaAir Jupiter ventilationsanlæg er certificeret af Eurovent. Certifikatet garanterer, at produktet er testet af Eurovents uafhængige kontrol. Produktet gennemgås, så de tekniske
specifikationer og designkriterier lever op til de europæiske standarder for ventilationsanlæg.


ISO 9001certifikat

Den færdige produktkvalitet er direkte relateret til det faktum, at alle processer, der påvirker produktionen, kan designes, måles og spores. På grundlag heraf modtog BSK ISO 9001-certifikater i 2007. ISO 9001 er et internationalt kvalitetsstyringssystem, som sikrer, at
der udvikles en kvalitetsstruktur.


ISO 9001 sikrer desuden øget driftseffektivitet og konsekvent styring af rentabilitet, hvor omkostninger holdes under kontrol, og hvor tilfredsheden hos alle interessenter øges og bevares.


CE-mærkning

Ce-mærkningen er en vigtig indikator, men ikke et endeligt bevis, for, at et produkt overholder EU’s sundheds-, sikkerheds- og miljøbeskyttelsesdirektiver og -forordninger.


TSE-certifikat

Det er en indikator for, at produktet er bæredygtigt i henhold til gældende tyrkiske standarder med hensyn til såvel tekniske egenskaber som produktionsmetoder. Jupiter ventilationsanlæggets egenskaber betyder, at anlægget er berettiget til at modtage dette certifikat.  


GOST-certifikat

GOST-certifikatet angiver, at produktkvaliteten er i overensstemmelse med gældende regler
i de lande, der er underlagt den europæiske toldaftale.


Jupiter ventilationsanlæg er blevet vurderet som værende berettiget til dette certifikat med hensyn til såvel dets tekniske egenskaber som produktionskvalitet.


​​​​​​​BOOK BG Termic Plus' ventilationsvogn

Ring 65 994 995

så aftaler vi tid og sted


Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk