Ventilationsanlæg og tilbehør til ventilation

Vi tilbyder centrale og decentrale ventilationsanlæg samt et bredt sortiment af tilbehør til ventilationsløsninger


Et godt indeklima sikrer medarbejderes og beboeres trivsel og sundhed. Men det er også en vigtig faktor for bygningens generelle sundhed, da fugt og store temperaturforskelle kan medvirke til at svække murværket.

Professionelle ventilationsanlæg er derfor et meget vigtigt element, når du skal skabe et godt indeklima i erhvervsbyggeri, større institutioner eller lejlighedskomplekser. Vi tilbyder både centrale ventilationsaggregater, der kan ventilere en opgang eller en hel ejendom og decentrale ventilationsanlæg, der benyttes, når det for eksempel er en enkelt lejlighed, der skal ventileres. Alle vores løsninger dimensioneres specifikt til dit aktuelle projekt og behov.

Rådgivning og support til branchens installatør

Når du vælger ventilationsanlæg og ventilationstilbehør fra BG Termic Plus, får du mere end blot driftsikre kvalitetsprodukter. Vores tekniske konsulenter hjælper med både rådgivning og dimensionering, samt vejledning omkring installation og reparationer. Ligeledes ydes onsite support ved førstegangsinstallationer uden beregning. Installationsvejledninger, brugermanualer og teknisk dokumentation stilles til rådighed. Send dine projekttegninger til os, så beregner vi omkostningsfrit, hvilket komplet ventilationsanlæg du bør vælge.
​​​​​​​

Et bredt udvalg i tilbehør og reservedele til ventilationsanlæg

Du kan også gå på opdagelse i vores store sortiment af tilbehør til ventilationsanlæg. Vi tilbyder blandt andet lyddæmpende ventilationsslanger, fordelerbokse, manifold, ventiler, regulatorer, ventilationsanlæg, ventilationsaggregater, brandspjæld og lyddæmpere til ventilation.

Ventilationsløsninger til dine behov, gode priser og kort leveringstid

Med vores sortiment af ventilationsanlæg til boligventilation, større byggerier og industriventilation kan vi imødekomme dine ønsker og behov for ventilationsanlæg og ventilationsaggregater. Produkterne er nøje udvalgt til den professionelle bruger, og vi har altid stort fokus på gode priser, stor brugervenlighed, fleksibilitet og kort leveringstid - det giver vores kunder den bedste oplevelse.Centrale ventilationsanlæg

Fleksible modulopbyggede centrale ventilationsanlæg, der er designet til at ventilere flere lokaler i den samme bygning
Decentrale ventilationsanlæg

Fleksible boligventilationsanlæg til effektiv decentral ventilation med varmegenvinding i mindre erhvervsbygninger, kontorer og institutioner.
Tilbehør til ventilation

Se vores brede sortiment af tilbehør til ventilation - vi tilbyder blandt andet lyddæmpere, manifold / fordelerbokse, ventiler og regulatorer til ventilation.
​​​​​​​BOOK BG Termic Plus' ventilationsvogn

Ring 65 994 995

så aftaler vi tid og sted

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk