Ventilationsanlæg og tilbehør til ventilation

Vi tilbyder centrale og decentrale ventilationsanlæg samt en bredt sortiment af tilbehør til ventilationsløsninger


Professionelle ventilationsanlæg er et meget vigtigt element, nar du skal skabe et godt indeklima i erhvervsbyggeri, større institutioner eller lejlighedskomplekser. Vi tilbyder både centrale ventilationsaggregater, der kan ventilere en opgang eller en hel ejendom og decentrale ventilationsanlæg, der benyttes, når det f.eks. er en enkelt lejlighed der skal ventileres. Alle vores løsninger kan specifikt dimensioneres til dit aktuelle projekt og behov.


Et bredt udvalg i tilbehør og reservedele til ventilationsanlæg

Du kan også gå på opdagelse i vores store sortimentet af tilbehør til ventilationsanlæg. Vi tilbyder bl.a. lyddæmpende ventilationsslanger, fordelerbokse, manifold, ventiler, regulartorer, ventilationsanlæg, ventilationsaggregater,brandspjæld og lyddæmpere til ventilation.


Ventilationsløsninger til dine behov, gode priser og kort leveringstid

Med vores sortiment af ventilationsanlæg til boligventilation, større byggerier og industriventilation kan vi imødekomme dine ønsker og behov for ventilationsanlæg og ventilationsaggregater Produkterne er nøje udvalgt til den professionelle bruger, og vi har altid stor fokus på gode priser, stor brugervenlighed, fleksibilitet og kort leveringstid - det giver vores kunder den bedste oplevelse.

Centrale ventilationsanlæg

Fleksible modulopbyggede centrale ventilationsanlæg, der er designet til at ventilere flere lokaler i den samme bygning
Decentrale ventilationsanlæg

Fleksible boligventilationsanlæg til effektiv decentral ventilation med varmegenvinding i mindre erhvervsbygninger, kontorer og institutioner.
Tilbehør til ventilationsanlæg

Se vores brede sortiment af tilbehør til ventilation - vi tilbyder bl.a. lyddæmpere, manifold / fordelerbokse, ventiler og regulatorer til ventilation.BOOK BG Termic Plus' ventilationsvogn

Ring 65 994 995

så aftaler vi tid og sted

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk