Solvarme - alternativ energi

Et solvarmeanlæg er en god investering i alternativ miljøvenlig energiUdnyt solens energi til gavn for miljøet og din varmeregning

Et solvarmeanlæg udnytter solens stråler og omdanner solenergien til varme, som kan anvendes i kombination med centralvarme eller til varmt brugsvand. Evt. overskudsvarme overføres til en varmtvandsbeholder, så der er varmt vand tilrådighed hele døgnet.

Med et solvarmeanlæg vil du - alt efter størrelse - kunne spare miljøet for et CO2-udslip på mellem 1/2 og 2 tons om året. CO2 forbruget til fremstilling af et solvarmeanlæg vil typisk være tjent ind indenfor de første 2 år af anlæggets levetid.

Et solvarmeanlæg omsætter solens energi til varme i et enkelt og lukket kredsløb, helt uden at CO2 eller andre skadelige stoffer frigives.

Idet solens energi er gratis og vedvarende, er der også en økonomisk fordel ved at anskaffe sig et solvarmeanlæg. Da vores varmtvandsforbrug er en stor del af vores samlede energiforbrug, kan du spare op til 50 % ved at supplere dit olie- eller gasanlæg med et solvarmeanlæg til opvarmning af familiens brugsvand.
Kontakt vores tekniske konsulenter på
​​​​​​​
info@biovarme.dk eller 65 994 995


BG Biovarme forhandler solpaneler fra den tyske producent Solar Technologie International GmbH (STI). Virksomheden er kendt for deres kvalitetsprodukter, hvor alle dele er fremstillet og testet i Tyskland efter tyske standarder.

Når der skal træffes beslutning om etablering af solvarmeanlæg, er Biovarme en professionel samarbejdsparter og specialist i vejledning og dimensionering af anlæggets størrelse og sammensætning.

Har du nogle spørgsmål til solvarmeanlæg, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 65 994 995 eller info@biovarme.dk.Solvarmeanlæg
- Få tilskud

Læs om hvordan du søger tilskud fra energiselskaber og gør brug af håndværkerordningen.

LÆS MERESTI solvarmepaneler
- Tysk kvalitet

STI solvarmepaneler er fremstillet med nyeste teknologi og med tysk grundighed og effektivivtet.

LÆS MERESolvarmeanlæg
- Sådan virker det

Få information om, hvordan et solvarmeanlæg virker og hvilke elementer anlægget indeholder.

LÆS MERESolvarmeanlæg
- Kom godt i gang

Når du investerer i et solvarmeanlæg, skal du være opmærksom på en række faktorer.

LÆS MERE

Har du brug for rådgivning?
Giv os et kald eller skriv til Kristian Wowk på