Monteringssystem til STI Solar solfangere

Det er nemt at fastgøre STI solfangere til tage samt vandrette og lodrette flader


STI Solar monteringssystem til solvarme er et komplet præfabrikeret system, der passer til alle former for montering af solvarme, f.eks. på et allerede eksisterende tag, i et nybygget tag eller på lodrette og vandrette flader. Komponenterne fremstilles af materialer af høj kvalitet, der garanterer en lang levetid på monteringskonstruktionen. Det er de samme komponenter, der anvendes uanset hvor solfangerene skal placeres.


Montering af solvarmeanlæg oven på taget

Montering oven på taget er at foretrække, når solvarmeanlægget skal installeres på et allerede eksisterende tag.

Monteringen af solvarmeanlægget sker med specielle tagkroge, som er nemme at montere, og som modstår selv store vindbelastninger. En særlig profil betyder, at solfangeren kan monteres hurtigt og effektivt.

Montering af solvarme på taget


Integreret montering af solvarmeanlæg i taget

Denne løsning er især anvendelig, når taget udskiftes ved samme lejlighed. Solfangerne kan som et led i byggeprocessen intergreres flot i selve taget.

De præfabrikerede pladeindfatninger har vist sit værd gennem flere år. De opfylder alle krav til tæthed, nem montering, harmonisk integration samt udluftning af solfangerfeltet.

Montering af solvarme i taget


Montering på vandrette flader

Når solfangerne skal monteres på flade tage eller andre vandrette overflader, samles komponenterne til et skråstativ. Skråstativerne fastgøres ved hjælp af fastgørelsesankre eller ved hjælp af modvægte fra betonklodser.
Skråstativ til solvarme - vandretteflader


Montering på lodrette flader

Komponenterne samles til et skråstativ, som anvendes, når solfangerne ønskes opsat på en facade eller på et rækværk. Stativet boltes fast på stedet.


Stativ til solvarme - lodretteflader

Kontakt BG Termic Plus - Vi er specialister i varmeløsninger​​​​​​​

info@termicplus.dk eller 65 994 995

Artikler om solvarme

Vores tekniske eksperter giver i artikkelrækken svar på en række af de mest almindelige spørgsmål omkring solvarme.

Eksperterne har en omfattende viden, der er opbygget gennem et indgående teoretisk kendskab til solvarmeanlæggene, men også gennem personlige erfaringer med både installation og drift af egne anlæg.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk