Solvarme - vedvarende energi til varmt brugsvand og rumvarme

Solvarmeanlæg fra tyske STI Solar giver dig billigere varme og skåner miljøetDu sparer penge med solvarme

Med et STI Solar solvarmeanlæg udnytter du solens vedvarende energi til varmt brugsvand i dit hjem. Er der overskudsvarme i anlægget, kan det udnyttes som tilskud til rumvarmen.
Dermed er du med til at skåne miljøet for CO2 udslip. Samtidig sparer du mange penge på din varmeøkonomi, da solvarme er gratis vedvarende energi.


20 års erfaring med solvarme, udvikling og produktion

Tyske STI Solar har i mere end 20 år arbejdet med, at udvikle solfangere og solvarmepaneler der udnytter solvarmen optimalt. Deres velfunderede knowhow inden for udvikling og produktion af solfangere sikrer, at der er taget højde for alle aspekter - fra design, ydelse, vedligeholdelse til holdbarhed og funktionalitet.

Solfangere fra tyske STI

Alle solfangere fra STI har en række egenskaber, der sikrer god kvalitet og lang levetidReservedele til solvarmeanlæg

I vores webshop - BG Flux - finder du et stort udvalg af reservedele til solvarmeanlæg

Se her hvordan varmen fra solvarmepaneler fordeler sig gennem solvarmeanlægget


Et termisk overblik over varmeforholdene i STI solpaneler

Det termiske billede viser, hvordan varmen i STI Solars solpaneler fordeler sig. Det ses tydeligt, hvorledes den afkølede solvarmevæske cirkulerer ind i bunden af panelrækken og fordeler sig jævnt i alle solpanelerne.  

I takt med at væsken stiger op gennem panelerne, opvarmes den for til sidst at løbe ud i toppen af rækken og ned til solvarmebeholderen. Her overføres varmen til det varme badevand gennem en spiral. Den nu afkølede væske løber retur til bunden af solpanelerne på taget, hvor den varmes op på ny i en kontinuerlig proces.

På billedet er solpanelernes overflade 55°C varm, det kolde vand i bunden af solpanelerne er 30°C og det varme vand, der løber ud i toppen af panelerne, er 80°C. Væsken opvarmes således hele 50°C på dens ”rejse” igennem solvarmepanelerne med et flow på ca. 5 liter/minut. Det udnytter solvarmen optimalt, og sparer dig samtidig penge og skåner miljøet.Artikler om solvarme

Vores tekniske eksperter giver i artikkelrækken svar på en række af de mest almindelige spørgsmål omkring solvarme.

Eksperterne har en omfattende viden, der er opbygget gennem et indgående teoretisk kendskab til solvarmeanlæggene, men også gennem personlige erfaringer med både installation og drift af egne anlæg.


Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk