Om BG Termic Plus

BG Biovarme og BG Burcharth Ventilation er gået sammen i BG Termic Plus om at skabe bedre og sundere indeklimaer


BG Termic Plus er din kompetente leverandør af førende varmeløsninger og ventilationsprodukter - PLUS vi er din professionelle sparringspartner indenfor optimale totalløsninger.

Sammen er vi så meget mere

BG Termic Plus er etableret på baggrund af to velkendte og veletablerede leverandører - BG Biovarme og BG Burcharth Ventilation - som tilsammen har rigtig mange års ekspertise i dimensionering og rådgivning.

Med vores nye fælles koncept vil vi understrege, at når vi lægger gode kræfter sammen kan vi meget mere. PLUS vi vil være din samlede komplette leverandør indenfor opvarmning og ventilation.

Med ordet “termic” signalerer vi lige præcis dét, vi sælger. Varme og ventilation. Løsninger, der bidrager til et bedre indeklima. Som bidrager til en bedre stemning. Som øger livskvalitet og højner velvære. Som giver følelsen af, at der er lidt “højere til loftet”. Vi tilbyder løsninger, hvor der er tænkt hele vejen rundt - ikke kun på enten varme eller luft men på synergien mellem disse.

Vi leverer fremtidssikrede varme- og ventilationsløsninger, der tager udgangspunkt i dine behov - PLUS vi gennem faglig ekspertise rådgiver og guider dig trygt og kompetent gennem hele processen.

Hvorfor navnet Termic Plus?

Fordi termik dækker, lidt forenklet, over to begreber.

  • Varm opadstigende luft der er blevet opvarmet af solen
  • Viden om vekselvirkningen mellem varme og andre energiformer.
Termik og Termic Plus udnytter altså synergien mellem varme og luft så de gensidigt forstærker hinanden så den samlede effekt bliver større end summen af de to kræfter.

I Termic Plus tager vi mange års erfaring og kompetencer fra to verdner og samler dem til din nye leverandør af totalløsninger inden for opvarmning og ventilation.

Baggrund

BG Termic Plus udspringer af en sammenlægning af BG Biovarme og ventilationsafdelingen under BG Burcharth, som begge er en del af BG Group.

BG Biovarme blev grundlagt tilbage i 2000 og har en lang historik inden for alternative varmeløsninger, og er bl.a. hovedimportør af Europas mest solgte fyr - ATMOS brændekedler og træpillefyr. BG Biovarme er ligeledes eneimportør af varmeløsninger fra østrigske ETA, der producerer anerkendte high-end produkter.

BG Burcharth er kendt og anerkendt leverandør af tekniske artikler til industrien, og har mere end 90 års erfaring. Sortimentet er bl.a. industrislanger, pakninger, koblinger og spændebånd samt smøreudstyr fra førende producenter i Europa.

BG Burcharth har ligeledes en lang tradition for at sælge ventilationsslanger til industrien og byggeriet. Siden 2017 er dette forretningsområde udvidet til at omhandle bæredygtige, energieffektive og økonomiske ventilationsløsninger til boliger, institutioner og erhvervsbygninger.

I takt med denne udvikling er det blevet klart, at det var yderst oplagt og relevant for den videre udvikling at kombinere ventilation og varmeløsninger i en fælles enhed – for derved at styrke salgsorganisationen og de tekniske kompetencer.  

BG Termic Plus er en del af BG Group

  • 100 % danskejet
  • Hovedkontor og centrallager i Odense
  • Består af 5 handelsselskaber
  • 90 engagerede medarbejdere
  • Årlig omsætning på ca. 200 millioner DKK.
  • ISO 9001:2015 certificeret

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk