Centrale ventilationsanlæg - TriaAir J Prime

Ventilationsanlæg med varmegenvinding til erhvervsbygninger, kontorer, boligbyggerier og institutionerEt sundere og bedre indeklima med professionel ventilation

Når du installerer et effektivt J Prime centralt ventilationsanlæg med varmegenvinding, giver det et sundere og bedre indeklima. En løsning med et J Prime centralt ventilationsanlæg sikrer en lang række indeklimafordele, såsom bedre indeklima samt trivsel.

J Prime serien fås i 11 størrelser, fra 500 til 20.000 m3/h. Anlæggene er designet til anvendelse i mindre erhvervsbygninger, kontorer og institutioner samt boligbyggerier. J Prime fås med henholdsvis rotor eller modstrømsveksler og findes med eller uden køle- og varmeflade.


90 % genvinding, stor energieffektivitet og god luftkvalitet

Varmegenvindingsenheden reducerer den energi, der kræves til at opvarme eller afkøle bygningen. J Prime bruger varmevekslere med høj termisk effektivitet til at genindvinde op til 90 % af udblæsningsvarmen i ventilationssystemet. Det forbedrer både  energieffektiviteten og luftkvaliteten i bygningen markant.

TriaAir J Prime er et højteknologisk ventilationsanlæg med høj energieffektivitet, lang levetid, minimerede driftsomkostninger, nem produktion og med fuldautomatiske egenskaber. Systemet udmærker sig i kraft af kabinettets design og panelkonstruktion, ventilationsanlæggets udvælgelsesprogram og det høje niveau på de tekniske værdier. TriaAir J Prime ventilationsanlæg er produceret i overensstemmelse med de gældende europæiske standarder og iht. DS/EN 1886

J Prime ventilationsanlæg er modulopbyggget og kan udbygges med både varme og køleflade. Derudover leveres anlægget med indstillelige fødder som standardudstyr. Dette gør det nemt at installere anlægget i niveau.

Anlæggenes omfattende styremuligheder og tilbehør giver mulighed for at skræddersy anlæggene, så de passer perfekt til brugernes unikke behov.
J-prime ventilationsanlæg

En god investering med høj varmegenvinding og flere styringsmuligheder

Økonomisk set er TriaAir-serien en god investering, da de centrale ventilationsanlæg er højeffektive varmegenvindingsanlæg med lave driftsomkostninger, der relativt hurtigt tjener sig selv ind.

Ventilationsløsningerne produceres på BSKs topmoderne produktionsanlæg i Tyrkiet. Anlæggenes komponenter er blandt andet fra tyske, hollandske og schweiziske producenter.

Alle vores ventilationsanlæg er certificeret i henhold til lovgivningen og lever op til byggeriets 2020 krav.

Teknisk data

Vi har samlet oversigten over vores J-prime anlæg på webshoppen bgflux.com. Se dem og hent tekniske data her:
​​​​​​​BOOK BG Termic Plus' ventilationsvogn

Ring 65 994 995

så aftaler vi tid og sted


Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk