Vi tager udgangspunkt i størrelsen på bygningen

Vores vejledning tager udgangspunkt i bygningens størrelse, da det har stor indflydelse på hvilket biomassefyr, der er bedst egnetVarmeløsningen til dig, der ønsker Rolls-Royce modellen med fuld kontrol og overblik via din smartphone.

Biomassekedler fra østrigske ETA er Rolls-Royce modellen inden for varmeløsninger med kedler. ​​​​​​​Kedlerne fra ETA er alle udstyret med patenterede innovative teknologier og den mest moderne styringsteknologi. Det gør dem ekstremt effektive og nemme at bruge og betjene.

Mere varme med mindre brændstof

ETAs kerneværdier er mere varme med mindre brændstofforbrug, miljømæssig sundhed og bæredygtighed. Alle kedlerne yder de højeste virkningsgrader og har emissionsværdier, der ligger under de tilladte grænseværdier. Det er med til at skåne miljøet.

Nem og intuativ styring via smartphone og touchskærm

Med en biomassekedel får du en effektiv varmeløsning, der er udstyret med ETA unikke styringssystem, ETAtouch, der er et nemt og brugervenligt styringssystem, der kan betjenes på en touchskæm på kedlen, via en app på iPad og mobiltelefon eller på computeren.
Er du i tvivl? - kontakt vores eksperter!

Har du nogle spørgsmål om hvilken varmeløsning der passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 65 994 995 eller info@termicplus.dk


Hvor stor er din bolig, erhvervsejendom eller landbrug?

Bygningens størrelse er vigtig, når du skal vælge den optimale varmeløsning med et biomassefyr
Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk