Vi tager udgangspunkt i størrelsen på boligen

Guiden tager udgangspunkt i bygningens størrelse, da det har stor indflydelse på, hvilket træpillefyr der er bedst egnet for dig og din bolig.Træpillefyr - Til dig der ønsker en moderne varmeløsning der næsten passer sig selv - præcis som et oliefyr.

Et træpillefyr passer næsten sig selv, det eneste du skal gøre, er at tømme askeskuffen og rense kedlen med jævne mellemrum, samt sørge for, at der er piller i fyret.

Med et træpillefyr får du muligheden for miljøvenlig, stabil og effektiv opvarmning. Træpiller er et biobrændsel, der er kendetegnet ved at være CO2-neutralt, og samtidig er vores pillefyr fra ATMOS og ETA nogle af markedets bedst ydende med høje virkningsgrader og lave emissionsværdier.

Spar penge på varmeregningen med et træpillefyr

Med et træpillefyr kan man nemt opnå en halvering af varmeregningen i forhold til fyring med olie og gas. Investeringen i et pillefyr er relativt lav og da omkostningerne til selve installationen også er forholdsvis små, vil investeringen i et pillefyr, med den årlige besparelse i varmeudgifterne, hurtigt være tjent hjem igen.

Træpiller er et rigtig billigt og effektivt brændsel, men det kræver typisk en del plads og og lidt arbejde at have et træpillefyr. Det kræver ofte et rum, som skal specialindrettes til fyrrum med plads til træpillefyr og silo, alternativt kan du have siloen udenfor med automatisk tilførsel af træpiller.

Et træpillefyr skal fodres med træpiller med jævne mellemrum, typisk 1 -2 gange om ugen, alt efter tid på året og forbrug.Er du i tvivl? - kontakt vores eksperter!

Har du spørgsmål om hvilket træpillefyr der passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 65 994 995 eller info@termicplus.dk

Hvor stor er din bolig, erhvervsejendom eller landbrug?

Størrelsen af boligen spiller en central rolle, når du skal vælge den optimale varmeløsning
Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk