Hvilken varmeløsning passer til mig?

Find det perfekte fyr til din bolig, erhvervsejendom eller landbrug.


Hvert eneste år bruger du rigtig mange penge på at opvarme din bolig, da varmen er den største energisluger en typisk dansk bolig.
Når du har taget beslutningen om at investere i et nyt fyr, at der derfor vigtigt, at du er omhyggelig, når du skal beslutte hvilken varmeløsning, der er den rigtige for dig. Der er således en række overvejelser du bør gøre dig, og det er vigtigt, at du tager udgangspunkt i dit eget hus og din families vaner og behov.

Vi tilbyder en række forskellige kedler og fyr til opvarmning af både bolig og brugsvand. Men da det godt kan være lidt uoverskueligt at finde den perfekte varmekilde, har vi lavet en guide, som du kan følge, hvis du står overfor at skulle investere i en ny varmeløsning til din bolig.

3 forskelllige typer fyr - alle med unikke egenskaber

Overordnet tilbyder vi 3 typer varmeløsninger, træpillefyr, brændefyr og biomassefyr. Hver type fyr har sine unikke egenskaber og fordele.Hvilket fyr, der er den optimale løsning i et givent tilfælde, er meget forskelligt. Det afhænger helt af de individuelle forhold på installationsstedet. Der kan være ønsker i forhold til brændselstype og fyringsfrekvens samtidig med, at der kan være fysiske omstændigheder der spiller ind.Du kan læse meget mere om de 3 forskellige varmeløsninger nedenfor og starte guiden ved at vælge, om du ønsker et pillefyr, et brændefyr eller et biomassefyr.

Er du i tvivl? - kontakt vores eksperter!

Har du nogle spørgsmål om hvilken varmeløsning, der passer til dine behov, er du velkommen til at kontakte vores tekniske konsulenter på 65 994 995 eller info@termicplus.dk
Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk