Du er aldrig alene med din ​​​​​​​ETA varmeløsning...

Vi er med dig hele tiden!Varmeløsninger fra ETA er altid overvåget med ETAtouch


Når du investerer i en træpillekedel, et brændefyr eller et biomassefyr fra ETA får du adgang til ETAs Partnernetværk, som er en alsidig komunikationsplatform. Når du får installeret en ETA varmeløsning, aktiveres der samtidig en partnerkonto, der giver vores teknikske konsulenter eller din lokale VVS installatør adgang til kedlen - og eventuelle spørgsmål kan derefter nemt analyseres og afklares via telefonen.

Overlad din ETA varmeløsning til din "varmepasser"

Når du er på ferie, kan du overdrage "pasning" af dit ETA træpillefyr, brændefyr eller fliskedel  til din "varmepasser" - f.eks din nabo, venner eller familie - det eneste du behøver, er at oprette en konto til dem på Partnernettet.  Her tildeler du ganske enkelt din "varmepasser" de nødvendige adgangsrettigheder for det ønskede tidsrum. Så kan den valgte person tage sig af din ETA varmeløsning døgnet rundt. Via info-knappen kan du følge med i , hvem der har haft adgang til kedlen, og hvornår vedkommende har haft adgang.

Glemmer du din kedel, sender den dig en mail..

Din ETA fliskedel giver ikke meget lyd fra sig i det daglige. Her fungerer den uden problemer. Men hvis den alligevel får brug for menneskelig hjælp, så sender den dig en mail.

Du har fuld kontrol via kontrolpanel, pc, tablet og smartphone

Er din kedel tilsluttet internettet, kan du se og redigere alle varmeindstillinger via din telefon, tablet eller pc - uanset hvor i verden du er. Hvis du logger ind på www.meinETA.at, vil du se den berøringsfølsomme skærm, ligesom hvis du stod lige foran kedlen!

Hvis lagerområdet har brug for en pillefyldning, askebeholderen skal tømmes, eller det er tid til service - Det skal du ikke gå og huske på. MeinETA partnernet minder dig om det, via en mail besked.

ETAtouch - adgang når som helst og hvor som helst!
Med ETAtouch kan du fjernbetjene fliskedlen via en smartphone, tablet eller computer


Referencer - se varmeløsningen i virkeligheden

Vi har gennem årene dimensioneret, installeret og vedligeholdt en lang række ETA kedler og fyr.
Vores varmeløsninger udarbejdes altid ud fra kundens specifikke behov, og i mange af vores løsninger arbejder vi tæt sammen med ETAs eksperter, således at vi er sikre på, at løsningen er den optimale i den aktuelle situation.

Kig nærmere på en række af de ETA varmeløsninger, vi har leveret og få inspiration til din varmeløsning.Få rådgivning og individuelle løsningsforslag af vores eksperter

  • Vores teknikere besøger dig og udarbejder et individuelt løsningsforslag til din ETA varmeløsning
  • Du modtager detaljerede projekttegninger omkring installationen af varmeløsningen
  • Vi er med gennem hele processen - fra den indledende dimensionering, til varmeløsningen er i drift
  • ETA har udviklet et moderne kontrolpanel - ETAtouch - der giver mulighed for styring på PC, tablet og smartphone

Kontakt vores tekniske konsulenter på info@termicplus.dk eller 65 994 995