ETA PU Pillefyr 7-15 kW - stor effektivitet - minimalt arbejde

Et lille kompakt pillefyr der næsten passer sig selvHvorfor skal du vælge et ETA PU pillefyr?

 • En yderst ren og effektiv forbrænding - høj virkningsgrad (93%)
 • Meget støjsvag - kan f.eks. placeres i et hobbyrum eller bryggers
 • Integreret pillesug - træpillerne suges automatisk fra et eksternt pillelager
 • Askebeholderen skal kun tømmes 1-2 gang om året
 • Patenteret selvrensende rotationsrist
 • Varmekredspumpe og ekspansionsbeholder er integreret i kedlen
 • Sørger for opvarmning med et tryk på en knap, ligesom ved olie- og gasfyr
 • ETA cellesluse giver fuld tilbagebrandssikkerhed
 • Høj driftssikkerhed der er uafhængigt af skorstenstrækket
 • Integreret pillebeholder til det daglige forbrug
 • ETAtouch styring der giver fuld kontrol over alle funktioner
 • Praktisk kompakt design - stilren og elegant


Anvendelse af pillefyret

Et ETA PU pillefyr er den ideelle varmeløsning til effektiv opvarmning i énfamiliehuse (7-11 kW) , lejlighedskompleser (15 kW) og mindre erhvervsbygninger (15 kW). PU pillefyret kræver ikke et separat fyrrum, og kan nemt placeres i et multifunktionelt rum, i kælderen eller på loftet. Evt. pillelager kan placeres op til 20 meter fra kedlen.

ETA pillefyr til træpiller - kompact og intelligent kedelFå rådgivning og individuelle løsningsforslag af vores eksperter

 • Vores teknikere besøger dig og udarbejder et individuelt løsningsforslag til din ETA varmeløsning
 • Du modtager detaljerede projekttegninger omkring installationen af varmeløsningen
 • Vi er med gennem hele processen - fra den indledende dimensionering til varmeløsningen er i drift
 • ETA har udviklet et moderne kontrolpanel - ETAtouch - der giver mulighed for styring på PC, tablet og smartphone

Kontakt vores tekniske konsulenter på info@termicplus.dk eller 65 994 995ETA PU - pillefyret der indeholder et lille "fyrrum"

ETA PU kedlen er det ideelle pillefyr til både renoverede og nybyggede énfamiliehuse og lejlighedskomplekser. Pillefyret er et helt varmesystem samlet i en kompakt kedel. Integreret i kedlen er en meget effektiv pumpe og diverse sikkerhedsanordninger. Det betyder, at varmeløsningen ikke optager mere plads i rummet end et olie- eller gasfyr. Det reducerer installationsomkostningerne.


I kedlens kompakte „fyrrum“ er der monteret en varmekredspumpe (energimærke A) med blandeventil, en ekspansionsbeholder (18 Liter), sikkerhedsarmaturer og omkoblingsventil til varmtvandsbeholder samt en pillebeholder med plads til 30 kg piller - så kedlen er klar til drift. Der er sågar mulighed for at tilslutte en ekstra varmekreds, f.eks. gulvvarme eller solvarme, i kedlen.


Den lydløse keramiske tænder gør, at ETA PU pillefyret er støjsvagt, og fyret kan derfor placeres i et rum, som ikke udelukkende anvendes til fyrrum. Da forbrændingslufttilførslen er uafhængig af den omgivende luft, kan pillefyret sågar placeres i et opholdsrum med kontrolleret ventilation. Faktisk har ETA PU pillefyret et rent, flot og elegant design, så du kan endda sætte det op, hvor det er synligt.


Et PU pillefyr er en ren og effektiv varmeløsning

En ren kedel udnytter brændslet bedre. Den patenterede rotationsrist er selvrensende, og asken fra kedlen transporteres automatisk med snegle ned i askebeholderen, hvor den komprimeres. Askebeholderen kan optage 12 liter komprimeret aske, og da forbrændingen i pillekedlen er effektiv, forkommer der ikke meget aske. Derfor skal beholderen kun tømmes 1-2 gange om året. Askebeholderen er skjult bag frontlågen og kan hurtigt og nemt tømmes.


Fuld tilbagebrandssikkerhed

ETAs patenterede cellesluse giver fuld tilbagebrandssikkerhed. Pillerne doseres fra pillebeholderen til planethjulet ved hjælp af en snegl. Der er ingen piller, der skal skæres over, og man undgår slid på tætningskanterne. Derved opretholdes tilbagebrandssikkerheden i hele kedlens levetid.


Fuld kontrol med ETAtouch styring - også på mobil, iPad og PC

ETAtouch er pillefyrets indbyggede styringssystem, der er designet med en integreret LAN-forbindelse. Hvis du slutter kedlen til internettet, kan du nemt og enkelt fjernstyre alle fyrets komponenter og overvåge kedlens effektivitet fra en pc, tablet eller smartphone.

Du har også mulighed for at overlade monitoreringen og styringen til din VVS-installatør eller vores tekniske konsulenter. ETAtouch har desuden forberedt til integration og aktiv styring af to varmekredse, akkumuleringstank, varmtvandsforsyning via varmtvandsbeholder samt integretion af et solvarmesystem.Referencer - se varmeløsningen i virkeligheden

Vi har gennem årene dimensioneret, installeret og vedligeholdt en lang række ETA kedler og fyr.
Vores varmeløsninger udarbejdes altid ud fra kundens specifikke behov, og i mange af vores løsninger arbejder vi tæt sammen med ETAs eksperter, således at vi er sikre på, at løsningen er den optimale i den aktuelle situation.

Kig nærmere på en række af de ETA varmeløsninger, vi har leveret og få inspiration til din varmeløsning.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk