ETA PC Pillefyr 20 - 105 kW

Et lille kompakt pillefyr med kraft nok til store bygningerHvorfor skal du vælge et ETA PC pillefyr?

 • En meget ren forbrænding med høj virkningsgrad (93%)
 • Meget støjsvag - kan placeres i f.eks et hobbyrum eller bryggers
 • Integreret pillesug - træpillerne suges automatisk fra et eksternt pillelager
 • Askebeholderen skal kun tømmes 1-2 gang om året
 • Patenteret selvrensende rotationsrist
 • Sørger for opvarmning med ét tryk, ligesom ved olie- og gasfyr
 • ETAs cellesluse giver fuld tilbagebrandssikkerhed
 • Høj driftssikkerhed uafhængigt af skorstenstrækket
 • Integreret 60 kg pillebeholder, nok til det daglige forbrug
 • ETAtouch styring, som giver fuld kontrol over alle funktioner
 • Praktisk kompakt design - stilrent og elegant


Anvendelse

ETA PC pillefyr er den ideelle løsning til effektiv opvarmning i store familiehuse og lejlighedskomplekser, samt til erhvervsbygninger og landbrug. PC pillefyret kræver ikke nødvendigvis et separat fyrrum, da det nemt kan placeres i et multifunktionelt rum i kælderen eller på loftet.

​​​​​​​Se også ETA PU pillefyr 7-15 kW til mindre boliger og  bygninger.ETA pillefyr 20-50 kW - til større bygningerFå rådgivning og individuelle løsningsforslag af vores eksperter

 • Vores teknikere besøger dig og udarbejder et individuelt løsningsforslag til din ETA varmeløsning
 • Du modtager detaljerede projekttegninger omkring installationen af varmeløsningen
 • Vi er med gennem hele processen - fra den indledende dimensionering til varmeløsningen er i drift
 • ETA har udviklet et moderne kontrolpanel - ETAtouch - der giver mulighed for styring på PC, tablet og smartphone

Kontakt vores tekniske konsulenter på info@termicplus.dk eller 65 994 995Det kompakte pillefyr med stor kapacitet og effektivitet

ETA PC kedlen er det ideelle pillefyrsanlæg til store familieejendomme, større lejlighedskomplekser og erhvervsbygninger. Et helt varmesystem samlet i en kompakt kedel. ETA PC pillekedlen er konstrueret med en integreret pumpe samt diverse sikkerhedsanordninger. Pillefyret er kun 130 cm højt, ca. 1 meter langt og kun 95 cm dybt. Derfor optager kedlen ikke mere plads i rummet end et traditionelt gas- eller oliefyr.

I kedlens kompakte „fyrrum“ er der monteret en varmekredspumpe (energimærke A) med blandeventil, sikkerhedsarmaturer og omkoblingsventil til varmtvandsbeholder samt en pillebeholder på 60 kg. Der er sågar mulighed for at tilslutte en ekstra varmekreds i kedlen til f.eks. gulvvarme eller solvarme.

Den lydløse keramiske tænder gør, at ETA PC pillefyret er støjsvagt, og derfor kan det placeres i et rum, som ikke kun anvendes til fyrrum. Eftersom ETA PC pillefyret er mere kompakt end en typisk ETA-varmeløsning, kan du samtidig bruge rummet til f.eks opbevaring eller arkivering. Da forbrændingslufttilførslen er uafhængig af den omgivende luft, kan pillefyret sågar placeres i et opholdsrum med kontrolleret ventilation. Faktisk har ETA PC pillefyret et rent, flot og elegant design, så du kan endda sætte den op, hvor det er synligt.


En ren og effektiv varmeløsning med et ETA PC pillefyr

En ren kedel udnytter brændslet bedre. ETAs patenterede rotationsrist er selvrensende, og asken fra hele kedlen transporteres automatisk med snegle ned i askebeholderen, hvor den komprimeres. Forbrændingen i pillekedlen er ekstrem effektiv, og derfor genereress der ikke meget aske til askebeholderne, der kan optage 24 liter komprimeret aske. Derfor skal askebeholderen kun tømmes 1-2 gange om året. Askebeholderen sidder på fronten og er nem at kommet til.
​​​​​​​

Fuld tilbagebrandssikkerhed

ETAs patenterede cellesluse giver fuld tilbagebrandssikkerhed. Pillerne doseres fra pillebeholderen til planethjulet ved hjælp af en snegl. Der er ingen piller, der skal skæres over, og man undgår slid på tætningskanterne. Derved opretholdes tilbagebrandssikkerheden i hele kedlens lange levetid.


Fuld kontrol med ETAtouch styring - også på din smartphone, tablet og PC

ETAtouch styringen er en integreret del af alle ETA kedler og indeholder alle funktioner til aktiv styring af to varmekredse, akkumuleringstank, varmtvandsforsyning via varmtvandsbeholder samt integretion af et solvarmesystem.

Alle ETA varmekedler er konstrueret med LAN-forbindelse, og når du slutter kedlen til internettet, kan du nemt fjernstyre alle komponenter og funktioner fra en pc, tablet eller smartphone.

Du kan også overlade styring og overvågning af kedlen til din VVS-installatør eller til vores tekniske konsulenter.

Læs mere om ETAtouch her​​​​​​​

Referencer - se varmeløsningen i virkeligheden

Vi har gennem årene dimensioneret, installeret og vedligeholdt en lang række ETA kedler og fyr.
Vores varmeløsninger udarbejdes altid ud fra kundens specifikke behov, og i mange af vores løsninger arbejder vi tæt sammen med ETAs eksperter, således at vi er sikre på, at løsningen er den optimale i den aktuelle situation.

Kig nærmere på en række af de ETA varmeløsninger, vi har leveret og få inspiration til din varmeløsning.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk