ETA eHACK fliskedler 20 - 130 kW

En fuldautomatisk fliskedel der er pladsbesparende, har ekstrem økonomisk drift og er miljøvenlig​​​​​​​Derfor skal du vælge en ETA eHACK fliskedel

 • Kan fyre med både flis og piller
 • Fuldstændig ren fyring, med patenteret elektropartikelfilter
 • Ekstrem økonomisk - bruger mindre strøm på brændselstransport
 • Pladsbesparende - integreret partikelfilter
 • Genkender automatisk den anvendte brændselstype
 • Meget lidt slidtage og meget støjsvag
 • Stor tætningsflade, højeste tilbagebrandssikkerhed
 • Lange stykker flis skæres over på celleslusen
 • Høje virkningsgrader > 95%
 • Automatisk fuldfjernelse af aske - også støvet fra røggasserne
 • Fjernstyring med ETAtouch
 • Intelligent bus til flere bygningerFliskedel fra ETA 32-80 kW - østrigsk topkvalitet
Flis


ETA eHACK fliskedlen fungerer fuldautomatisk

Har integreret patenteret elektropartikelfilter der absorberer støvet fra røggasserne
Mængden af ​​støv i røggassen kan være meget forskellig, især ved fyring med træflis. Mængden afhænger af, hvor tørt træet er, og hvor meget bark der er i træflisen. For at imødekomme de stadig strengere emissionsgrænser bliver et effektiv partikelfilter stadig vigtigere.


ETA eHACK fliskedlen er udstyret med integreret elektropartikelfilter.
Elektropartikelfilteret gør, at støvpartiklerne, der flyder i røggassen, aktiveres og ioniseres, så de placerer sig på indersiden af elektropartikelfiltret i stedet for at flyve op gennem skorstenen. Med det nye integrerede partikelfilter fjernes op til 85% af støvet fra røggassen. Støv, der ellers ville gå op i skorstenen med røgen.


Udaskningssystemet med integeret partikelfilter

Udaskningssystemet med det integerede partikelfilter, hvor hele fliskedlen, dvs. forbrændingskammeret, varmeveksleren og partikelfilteret, renses helt automatisk i én og samme proces. Selv store fremmedlegemer i asken, som søm eller sten er ikke noget problem for de kraftige snegle der fører støv og aske frem til askebeholderen, der kun sjældent skal tømmes.


Automatisk genkendelse af brændsel - lavt strømforbrug

Med ETA eHACK fliskedlen får du en intelligent fliskedel der automatisk genkender brændselstypen. Det betyder, at du kan benytte en lang række forskelligt brændsel, fx. fugtigt granflis, affaldstræ eller kompakte træpiller, for uanset hvilken brændselstype du vælger, så fungerer ETA fliskedlen helt uden problemer. Lambdasonden i ETA eHACK kedlen styrer automatisk iltindholdet i røggasen og tilpasser brændselsforsyningen og lufttilførslen til energitætheden i dit brændsel, således at kedlen altid yder det optimale.


Selv store stykker industriflis fra savværket kan anvendes, da sneglene i transportsystemet uden besvær sluger enkeltstykker resttræ med et tværsnit på 5 cm2 og en længde på 12 cm. Progressive snegle med en øgning af sneglestigningen i den lukkede kanal løsner flisen. Dette giver en støjsvag og jævn brændselsgennemstrømning. En typisk anvendt snegledrev opnår en virkningsgrad på 65%. Til transport af brændslet, anvender ETA cylindriske tandhjul af høj kvalitet, hvilket giver en virkningsgrad på mere en 95%. Kombineret med den progressiv snegl reducerer det strømforbruget med ca. en tredjedel.


Patenteret ét-kammer cellesluse der beskytter mod tilbagebrand

ETA HACK fliskedlen er udstyret med en patenteret ét-kammeret cellesluse, der sætter nye standarder for beskyttelse mod tilbagebrand.
Den lufttætte cellesluse med ét kammer gør, i modsætning til de traditionelle tilbagebrandsspjæld, at der aldrig opstår en position, hvor der er direkte forbindelse mellem forkammeret og brændselsmagasinet. Det betyder, at der ikke kan trænge varm gas ind i transportsystemet til brændsel, og der er således ingen risiko for, at flisen antændes.


Derudover kan celleslusen med ét kammer håndtere flis op til G50 helt uden problemer. Lange stykker skæres over med en hærdet kniv ved kanten af kammeret. Dette kræver meget lidt strøm, og storkermotoren, kan derfor også drive celleslusen. Derved opnås den højeste sikkerhed ved laveste strømforbrug.


Aktiv styring og underretning med ETAtouch

ETA Hackgut er, som alle ETA fliskedler, udstyret med ETAtouch styring, som aktivt holder kontrol med alle kedlens drifttilstande. Skulle der opstå behov for menneskelig hjælp, så underretter ETA HACK kedlen, via mail, den teknisk ansvarlige, der til enhver tid - og uanset hvor i verden han befinder sig - kan koble sig op på kedlens styringsenhed og kontrollere kedlens driftsstatus. Læs mere om ETAtouch og Partnernet.

Referencer - se varmeløsningen i virkeligheden

Vi har gennem årene dimensioneret, installeret og vedligeholdt en lang række ETA kedler og fyr.
Vores varmeløsninger udarbejdes altid ud fra kundens specifikke behov, og i mange af vores løsninger arbejder vi tæt sammen med ETAs eksperter, således at vi er sikre på, at løsningen er den optimale i den aktuelle situation.

Kig nærmere på en række af de ETA varmeløsninger, vi har leveret og få inspiration til din varmeløsning.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk