ATMOS brændekedler

Robuste og effektive brændekedler fra ATMOSDen mest solgte brændekedel i Europa

På ATMOS' moderne produktionsanlæg i Tjekkiet produceres der årligt flere end 60.000 kedler. Det gør ATMOS kedler til de mest solgte i Europa. Det er der en grund til. Virksomheden har nemlig siden 1980 udviklet og produceret kedler, der er yderst robuste, stabile i drift og miljøvenlige.
Alle kedler fra ATMOS lever op til forskrifterne for miljøvenlige produkter og er godkendt efter EN 303-5 klasseGennemtænkt konstruktion og gennemført kvalitet

Brændekedler fra ATMOS er meget robuste og gennemprøvede forgasningskedler med to brændkamre og monteret røggassuger. Brændekedlens høje kvalitet og forbrænding i to faser giver mange års problemfri drift med en virkningsgrad som ligger over 90 %.

Brændekedlerne er udstyret med et stort brændkammer, så antallet af påfyldninger er reduceret til et minimum. Ligeledes er konstruktionen udført, så der er nem adgang til rensning og rengøring.

Røgsugeren sørger for en jævn og effektiv forbrænding, så der til stadighed er undertryk i kedlen, hvilket er med til at forhindre røg ud i rummet.Brugervenligt kontrolpanel

ATMOS brændekedler er udstyret med et enkelt og betjeningsvenligt kontrolpanel, der sidder øverst på kedlen. Der er ligeledes plads i kontrolpanelet til montering af en elektronisk, vejrbestandig styreenhed.
Atmos forgasningskedel


ATMOS DC brændekedler 18 - 50 kWATMOS kombikedel 25 - 30 kWATMOS industrikedel 105 og 150 kWSkal du udskifte dit varmeanlæg eller har du behov for reservedele?

Vi er specialister i rådgivning og dimensionering af varmeanlæg, herunder pillefyr, brændekedler, solvarme og varmepumper.
Vi er også behjælpelige med at finde den rette løsning til dit varmebehov, ligesom vi har et stort udvalg i reservedele.
Kontakt vores tekniske konsulenter på 65 994 995 eller info@termicplus.dk

Spar penge og CO2 ved at skifte til brændefyring


En moderne brændekedel kan med sine lave emissionsværdier med fordel erstatte de fossile brændsler, olie og naturgas, som begge udvikler store mængder CO2 ved afbrænding


Skifter man fra fyring med olie til opvarmning med brænde i en standard bolig, kan der spares ca. 9 ton CO2 pr. år.

Kontakt os

Vi står klar til at hjælpe dig med at finde den optimale løsning til dit projekt.

Kontakt os på 65 994 995 eller info@termicplus.dk